Palveluehdot Eestin Extrat

 


YHTEYSTIEDOT

Makees Oy

Asolantie 14, 01400 Vantaa

Myynnin puhelinnumero arkisin 11:00-17:00 - 040 254 1490

Sähköpostiosoite 24h - tilaukset@eestinextrat.fi

 

 

PALVELU-/KAUPPAEHDOT

 

1 Verkkokauppa

1.1 Verkkokaupassa olevat hinnat, voivat poiketa kaupassa olevista hinnoista.

1.2 Verkkokauppa voi perua tilauksen jossa on  selvästi virheelliset tai puuttuvat hinnat. Silloin rahat palautetaan asiakkaalle.

1.3 Asiakkaalle voidaan rajoittaa pääsy verkkokauppaan tai sivustolle, jos havaitaan että asiakas häiritse sivustoa.

1.4 Verkkokaupan pitää Makees Oy, joka vasta täydellisesti sen toiminnasta. Eestin extrat:n liikkeet ovat yksittyisiä kauppoja ja eri yrityksiä, eikä vasta verkkokaupan toiminnasta.

 

2 Kauppaehdot

2.1 Kauppa syntyy silloin kun asiakas on tehnyt tilauksen, maksanut sen ja tavarat on lähetetty/luovutettu asiakkaalle. Maksamattomat tilaukset poistetaan järjestelmästä noin viikon kuluttua.

2.2 Tilauksen tekeminen edellyttää että asiakas on tutustunut tuotteeseen ja on tietoinen siitä mitä ostaa.

 

3 Kaupan purku, palautukset

3.1 Kauppaa voi purkaa jos kauppaehdot eivät ole toteuttuneet.

3.2 Asiakas voi perua tilauksen maksun jälkeen, ottamalla yhteyden välittömästi asiakaspalveluun. Jos tavara on jo lätetty kuljetettavaksi asiakkaalle, toimituksesta aiheuttaneet kulut maksaa asiakas.

3.3 Kaikki palautukset alkuperäisissä pakkauksissa avamattomina.

3.4 Tuotteet voi palauttaa 30pv aikana tuotteiden saapumisesta asiakkaalle, asiakas maksaa itse tuotteiden toimituksen takaisin myyjälle tai toimittaa tuotteet itse. Tuotteet palautetaan osoitteesen Kaupintie 13, 00440 HELSINKI, ennen sitä täytyy välittömästi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja täyttää palautuslomake.

3.5 Verkkokauppa voi palauttaa rahat vain ehjistä tavaroista.

 

4 Toimitus ja maksutavat

4.1 Tavarat lähetetään asiakkaalle heti kun ne on kerätty, yleensä samana päivänä. Jos joku tuote puuttuu varastosta, eikä sitä saa lähiaikoina, verkkokauppa ottaa yhteytä ostajaan ja kysyy miä tilaukselle tehdään. Yleensä toimitusaika on 1-4 pävää riippuen toimitustavasta.

Jos tuote on loppunut varastostamme, toimitusaika voi viivästyä. Kuitenkin kaikki verkkokaupassamme näkyvillä olevat tuotteet ovat aina varastossamme. Tilaustuotteissa on erikseen mainittu toimitusaika tuotteen kuvauksessa.

4.2 Ainoa maksutapa on tällä hetkellä lasku. Tuotteet ei voi maksa noutopaikassa tai kaupassa.

4.3 Tuotteiden tilaus toimitusalueen ulkopuolelle ei ole mahdollista, maksetut tilaukset puretaan ja rahat palautetaan, silloin tilauskäsittelystä/selvittelystä voi periä 20euron suuruisen maksun.

 

5 Takuu

5.1 Elektroniikkatuotteilla on vuoden takuu.

5.2 Takuuasioissa asiakas ottaa ensisijaisesti yhteytä sähköpostilla tilaukset(at)eestinextrat.fi

 

 

Eestin Extrat  04.05 2014